Pasientinfo

Hvorfor skal jeg til Dentalforum? 

Som pasient er du i de aller fleste tilfeller henvist til oss fra din behandlende tannlege. Uansett årsak er du alltid hjertlig velkommen til Dentalforum.

Fargeanalyse og innprøving:

For å oppnå et godt resultat er det ofte en fordel at vi som skal lage tannen også velger farge. Hvis fargen blir valgt på laboratoriet, under det samme lyset den blir produsert i, er det større mulighet for å oppnå et riktigere resultat. Under fargevalget vil vi også ta digitalfoto av dine tenner, slik at vi har bilder å jobbe etter når tannen lages. Fargeanalysen tar ca 10-30 minutter og i de fleste tilfeller uten ventetid. Hvis ikke tannlegen din allerede har avtalt tid for deg, så ring oss gjerne og bestill time.

Ettersom de fleste moderne tanntekniske materialer er translusente, er i enkelte kasus umulig å forutse det endelige resultatet uten at tannen er prøvd inn. På front-tenner er det derfor  en klar fordel at tannen prøves inn på laboratoriet mens den ferdigstilles. Dette er en prosess som kan ta alt fra en time til en hel dag. Ønsker man et optimalt estetisk resultatet er dette i mange tilfeller den eneste veien å gå. 

Reparasjon av tannprotese

Har du knekt, sprekt eller kanskje mistet en tann på din protese, er det godt å vite at hjelpen er innen rekkevidde. Vi utfører de fleste reparasjoner mens du venter.

Rebasering av tannprotese (utfòring)

Sitter protesen din løst i munnen, kan det være på tide men en såkalt rebasering. Dette gjøres som regel etter du har vært hos tannlegen og tar fra 5-7 timer. Bestill gjerne time dersom du ønsker det utført på dagen.

Korrigering

Det kan finnes kliniske, funksjonelle eller estetiske årsaker for at din tannerstatning må korrigeres. Dette utføres som regel mens du venter og kan ta alt fra en time til en hel dag, avhengig av hva som skal utføres og kompleksitet. 

 

Dame i unit

Kontaktinfo

Oslo Kristiansand
Besøk: Trondheimsveien 184, 0570 Oslo Besøk: Kirkegata 54, 4612 Kristiansand S
Post: Postboks 6553, Rodeløkka, 0501 Oslo Post: Postboks 368, 4664 Kristiansand S
Telefon: 22 19 93 96 Telefon: 40 00 10 56
postoslo@dentalforum.no post@dentalforumkrs.no