Dentalforum Oslo

Dentalforum ble etablert i 1985 og drev de første 17 år med egenproduksjon av tannteknikk. På bakrund av endringer i markedet og stadig økende etterspørsel etter rimeligere produkter, startet vi i 2002 med import som et rimelig alternativ til vår egenproduksjon.

I tillegg til å være markedsledende innen egenproduksjon, høyestetikk og teknologi, har Dentalforum i dag vokst til en av de største og mest seriøse aktører på import av tannteknikk.

Vår lokale faglige kompetanse på egenproduksjon, i kombinasjon med høy servicegrad og kvalitet på import, gjør vårt konsept høyt verdsatt blandt våre kunder.

Hos Dentalforum foregår all egenproduksjon og formidling av import fra samme lokale, og kvalitetskontroll utføres av de samme erfarne autoriserte tannteknikerne. Vår faglige stolthet og fokus på kommunikasjon har ført til en meget høy og forutsigbar kvalitet.

Faget vårt er i stadig utvikling. Nyvinninger innenfor materialteknologi skaper nye muligheter og nye arbeidsmetoder, og det er viktig å holde seg oppdatert. Som et av de største fagmiljøene utenfor høyskolen og universitetet har Dentalforum ressursene som kreves for å følge med i utviklingen.

 

Kontaktinfo

Oslo Kristiansand
Besøk: Trondheimsveien 184, 0570 Oslo Besøk: Kirkegata 54, 4612 Kristiansand S
Post: Postboks 6553, Rodeløkka, 0501 Oslo Post: Postboks 368, 4664 Kristiansand S
Telefon: 22 19 93 96 Telefon: 40 00 10 56
postoslo@dentalforum.no post@dentalforumkrs.no