Dentalforum Kristiansand

Dentalforum Kristiansand AS, som ble etablert i 2009, er Sørlandets nyeste og mest moderne tanntekniske laboratorium. Med innbydende flotte lokaler, avanserte produksjonsløsninger og høy håndverksmessig kompetanse får du og dine pasienter kvalitet i alle ledd.

Vi holder til i den nyrenoverte bydelen "Nybyen" i Kristiansand, altså i gå avstand fra alle klinikker lokalisert Kvadraturen. Logistikken er derfor ukomplisert i forhold til pasienter som skal ha fargeuttak, innprøvinger, osv. Med slottskvartalets parkeringshus som nærmeste nabo kan pasienter tilknyttet utenbys klinikker enkelt parkere der. Stikkord for vegbeskrivelse: "Helt øverst i Kirkegata".

Vi har daglig budtjeneste i og rundt Kristiansand, ring vårt sentralbord på tlf. 40 00 10 56 for henting. For postkunder har vi returservice. Dette innebærer at pakkene kan sendes oss uten behov for frankering

Dentalforum Kristiansand AS, som er driftet av brødrene Thomas og Richard Schjøtt, har 10 ansatte og er med dette landsdelens kapasitetsmessig største tanntekniske laboratorium. Sammen med Dentalforum i Oslo utgjør vi ett av de største fagmiljøene i Norge.

Dentalforum gruppen dekker tannlegens totale behov for produkter, kompetanse og tjenester innenfor tannteknikk. I tilegg leverer vi importarbeider fra egne samarbeidspartnere.

Vi gir alt for det optimale resultat!

Kontaktinfo

Oslo Kristiansand
Besøk: Trondheimsveien 184, 0570 Oslo Besøk: Kirkegata 54, 4612 Kristiansand S
Post: Postboks 6553, Rodeløkka, 0501 Oslo Post: Postboks 368, 4664 Kristiansand S
Telefon: 22 19 93 96 Telefon: 40 00 10 56
postoslo@dentalforum.no post@dentalforumkrs.no